Sayyyaaannggg Awakk, AdikAssalamualaikum Warrahmatullah

Alhamdulillah. Dah ucap alhamdulillah? Tak susah nak ucap. Tak tergigit pun lidah nak zikir Alhamdulillah. Salam Sayyidul Ayyam buat semua pembaca blog Eisya ni. Eisya doakan semuanya sihat in shaa Allah. Cuti akhir tahun nak berakhir. So, yang bergelar pelajar dah sedia untuk bersekolah? Get ready your mind set.

Ok. Sebelum tu, Eisya bersyukur sangat-sangat pada Allah SWT yang dah mempertemukan Eisya dengan seorang hamba Allah ni. Indahnya Ukhuwah Lillahita'ala. Walaupun tak pernah bersua muka. Tapi, aturan Allah indah sekali. Bertemu di mukabuku.

NUR SHAFIYYAH NAUFAL. Subhanallah. Nama yang indah. Nur bermaksud Cahaya. Shafiyyah bermaksud Kawan Tulus Ikhlas. Allahuakbar. She is my best friend ever. Walaupun dia muda setahun dari Eisya. Eisya anggap dia macam adik Eisya sendiri. 

Kenal pun tak lama. Tapi, In shaa Allah. Ukhuwah ini akan terus kekal hingga Jannah kerana-NYA. 

# Dik, ni pesanan dari akak. Jaga solat, jaga hati, jaga iman. Jangan lupakan akak ye. Syukran sebab sudi jadi kawan @ adik akak selama ni. Akak rasa bersyukur sebab kita ditemukan walaupun dalam facebook. Ukhwah itu indah, ukhwah itu kasih sayang. Ukhwah itu dakwah. Islam juga menyuruh kita menghubungkan silaturrahim. Akak sayang adik fillah. In shaa Allah kalau ada jodoh, kita jumpa. Kalau tak di dunia Allah, In shaa Allah di Syurga Nya :) | Allah <3 Allah <3 Allah |

0 comments:

 

Template by Web Hosting Reviews

SEMUANYA MILIK MR.MRS DEBO@2014
Tiny Kaoani