Pertandingan Menulis Esei Anjuran Kolej Antarabangsa Putera Intelek (PIIC)




Assalamualaikum ^^





Pertandingan esei ini bertajuk "10 Perkara yang akan saya lakukan untuk Malaysia kika saya menjadi seorang selebriti "

Wahh ! Nampak macam menarik kan pertandingan ni? =) Eisya nak masuk pertandingan ni. Mana la tau kut-2 layak menang kn. Insya-Allah. Hehe. 

Pertandingan ni PERINGKAT NASIONAL tau. Eisya tak pernah lagi masuk pertandingan macam ni. Ujian esei biasa pernah la. Haha.

So, Eisya cari pengalaman baru. Korang pun try la cuba join jugak. Mana tau rezeki tu ada kat korang? =) TETAPI , pertandingan ni hanya kepada TINGKATAN 4 & 6 je. Hehe.

Eisya masih Tingakatan 4 lagi. Hehe. Haaa~ Bagi sesiapa yang nak join tu, korang leh layari laman web ini >>> KLIK <<<

Atau, boleh tanya dengan cikgu korang kat sekolah bagi sekolah yang turut mengikuti pertandingan ini untuk pihak sekolah korang =)

ALL THE BEST AND WISH ME LUCK !

<3








2 comments:

Zamani berkata...

Tumpang lalu.. Zam dtg bw di sini :)

kitty lovers berkata...

silakan hehe =) thnxx for visiting

 

Template by Web Hosting Reviews

SEMUANYA MILIK MR.MRS DEBO@2014
Tiny Kaoani